zondag 28 juli 2013

zomerconferentie New Wine en evenementenprogramma


Zondag 28 juli 2013.

De afgelopen week hebben we veel gasten gehad die de zomerconferentie New Wine hebben bezocht.

Het is een mooie week geweest met fantastisch weer. Natuurlijk was er de mogelijkheid voor en na de conferentie een heerlijke duik in het zwembad te nemen.

Ook het evenementenprogramma met Josien en Alyssa ging van start. In deze week stond het thema Disco centraal. Er is een discobal gemaakt en disco rietjes. Vanwege het warme weer zijn er wijzigingen in het programma geweest en zijn er diverse spelletjes georganiseerd in het zwembad.

Het zwembad is in de zomer elke dag geopend van 08.00 – 21.00 uur. De banenzwemmers kunnen van 08.00 tot 10.30 uur gebruik van het zwembad maken.




woensdag 3 juli 2013

Natuur en Cultuur in Flevoland.

Logeren in een bungalow op Bungalowpark De Bremerberg en van hieruit diverse activiteiten ondernemen.


Wat dacht u van:
-       Een rondleiding met een streekgids door de Tuin van Lelystad.
-       Met een Ecokar de Oostvaardersplassen ingaan op zoek naar de grote grazers, samen met de gids van Staatsbosbeheer
-       Hanzewandelroutes door Elburg, Hattem en Harderwijk, gewoon wandelend informatie krijgen via de gratis app TourToDo
-       Wild spotten op de Veluwe
-       De kunstroute volgen bij het Colombinehuis.
-       De FietsSouvenirsroute fietsen over de Flevoboulevard.
Op het park is er een evenementen programma van 22 juli tot 15 augustus 2013



dinsdag 2 juli 2013

Bataviawerf Opstapdagen

Speciaal voor de zomer biedt de Bataviawerf i.s.m. Oxalex de Bataviawerf Opstapdagen aan voor jong en oud. Met dit arrangement kunt u een bezoek aan de Bataviawerf combineren met een twee uur durende zeiltocht op een authentiek zeilschip.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 12 juli t/m eind augustus op elke vrijdag, zaterdag en zondag.

Bezoekers kunnen voor of na een bezoek aan de Bataviawerf aan boord gaan van zeil- en partyship 'Bounty' voor een mooie boottocht over het IJsselmeer of Markermeer. Aan boord van deze prachtige 2-master 'Brigantijn' kunt u een heerlijk hapje en drankje bestellen en genieten van zon, wind en water. Ook voor de fanatieke zeilers zijn er mogelijkheden te over. Zo kunt u meehelpen met het hijsen van één of meerdere zeilen en voor de kapiteins in spé is het mogelijk om het schip te besturen. Zeker voor kinderen is deze tocht een unieke ervaring.

Meer info