woensdag 28 mei 2014

Stadsmuseum Harderwijk

Slecht weer en veel regen momenteel. Maar de vooruitzichten geven aan dat het beter wordt.
Misschien een goed idee eens een museum te bezoeken. Het Stadsmuseum Harderwijk is verbouwd en vernieuwd. Naast de vaste tentoonstelling over de rijke historie van Harderwijk richt het museum zich nu ook op kunst en actualiteit. Het museum beschikt ook over een nieuw Cultuurcafé en een terras in de stadstuin. Een bezoekje waard.

woensdag 14 mei 2014

Fietsers en apps?

Een weetje:
Recreatieve fietsers hebben geen behoefte aan leuke apps met filmpjes, foto's o.i.d. Dat blijkt uit een enquête van de Fietsersbond. Er is veel meer behoefte aan koffie met appelgebak.
Fietsers kijken liever zelf om zich heen.
Uit dit onderzoek blijkt ook dat als een fietser verdwaalt een enkeling naar zijn telefoon grijpt, maar de meesten vragen gewoon de weg aan een passant.

donderdag 8 mei 2014

Vissen in Flevoland

Gelezen in Het Visblad:

Een artikel geplaatst in het blad, waarin presentator Marco Kraal het verhaal vertelt over de karper aan de oppervlakte in Lelystad. De rapportage is te zien op 18 mei a.s. bij Vis TV, zondagochtend 9.30 uur op RTL 7.

Mud Masters weekend

Het duurt nog wel een tijdje, maar in het weekend van 27 en 28 september vindt het Mud Masters-weekend plaats in Walibi.
Wat heb je hiervoor nodig: doorzettingsvermogen, teamwork, lef en natuurlijk een goede conditie.
Mud Masters is geen wedstrijd, maar een sportief doel om samen voor te trainen.
Wellicht een optie om De Bremerberg te bezoeken? We horen daarna graag jullie ervaringen en foto's over dit evenement.

vrijdag 2 mei 2014

Het zwembad is open

Hoera, het zwembad is weer geopend op de Bremerberg.
We hebben de afgelopen dagen genoten van het lekkere weer en heerlijk 's ochtends onze baantjes kunnen trekken. De kinderen hebben genoten van het warme weer en van het zwembad.